TESTIMONI ALFALFA SHAKLEE KATEGORI 18SX

AMARAN: ENTRI INI SESUAI UNTUK MEREKA YG SUDAH BERKAHWIN SAHAJA!

Ini testimoni pengguna Alfalfa dan pengedar sah Shaklee.. Nama yg digunakan bukan nama sebenar untuk mengelakkan sebarang masalah . Testimoni adalah BENAR, bukan rekaan dan ia benar-benar terjadi.

Puan Ani
"Saya makan Alfalfa 8-10 biji sehari. Susu badan maintain, anak dah setahun 3 bulan. Kadang-kadang jika anak menyusu sebelah, sebelah masih meleleh. Keputihan totally gone. Grip superb. Kalah kacip fatimah dan manjakani. Tapi water intake mesti disiplin."

Puan Lyana
"Yana makan 5 pagi, 5 malam. bangun pagi sure bengkak-bengkak susu"

Puan Ana
"Suami saya makan 10 biji sehari, saya test untuk hilangkan bau badannya yang tengik apabila balik kerja (mekanik). Alfalfa patut diberi pujian. Suami saya hilang bau badannya dalam masa 5 hari lepas konsisten makan alfalfa 10 biji sehari. Alfalfa tak boleh menandingi deodorant. terima kasih Alfalfa menyelesaikan masalah saya."

Puan Aisyah
"Saya makan 10 biji sehari konsisten. Mula-mula tak rasa apa2..lepas 5 bulan, senyumm..takperlu kata apa2"

Puan Mariam
"Saya makan 6/8 biji sehari, hampir sebulan. hubby tiba-tiba tegur, kenapa ketat sangat. senyum jerr.. fuhh tak payah kacip fatimah sudah."

Puan Lynda
"lynda makan 10 biji sehari setiap hari dh hmpir 3 bulan.....memang best,xda alfalfa,x senang 

duduk...kesannya,susu memang x penah kurang,kadang2 tengah salin baju nak mandi habis lencun satu

 bdn,susu bocor...hehe...memancut mcm paip pecah...mandi susu lah jawabnya....badan bertenaga, masalah 

sembelit dh hilang,masuk tandas 2 3 minit,selesai....perut dh tak buncit,berat dh turun 6 kilo tanpa diet,alahan

 pada seefood dan gigitan nyamuk dh lenyap x kunjung tiba,GRIP?????x yah tanya la,macam anak dara 

wooooo....huahuahua....ha satu lagi,kencing kotor pon dah baik...hehe...dulu kalau kencing kotor ni 

menyerang, jangankan nak buang air kecil,tengok tandas pon takot dh....nangis2 nak buang air 

kecil....sekarang tak dh,kalau jadi pon tak sampai 2 hari dh ok..... "



Puan Nor

"masa pantang xtau mcamana nk amik.. terus mkn ikut kat botol 10bj sekali..masa tu lum jadi ahli lagi.. byk 

baca on9,pastu ada kenal sorng akk kat opis yg jual. so,belilah dgn dia. xtya pun cara mkn. beli pun kongsi 

ngan member.. masa sblm bersalin sy mkn, (nasib xjadi peape).- sy czer,.tp pas operat tu sy blh bgn terus 

tanpa rasa sakit..org katil sbelah pitam,muntah2..huhu..n dh dok kat wad, sy bgn sndrii g toilet terus 

mbuang..sgtlah lawas...tp xbestnye ank lak kena jaundis. huuuhuu..xtau sbb alfalfa ni,sbb xtau pape psl vit 

ni. Dlm pantang teruskan juga, bdn sgt cergas..susu penuh,basah baju klo bby lambat bgn smpai alas dgn 

kain lampin..(nmpk besau jer)..smpai kejut bby nk susukan dia..naik kje,sekali pam dpt 6btol 4-5oz 

penuh...smpai xckup btol.. dan penurunan berat badan yg sgt bykk..dari 75kg last peknen(sblm peknen 

68kg), hbs pantang jadik 55kg..(kurus melayanglah pulak..) dan cik'V' sangatlah grip oo...cm ank dara 

balik..huhuu..hasben pn ckp gitu..*_*.. bdn mmg panas,tp bgus gak..bila bdn pnas kt pun byklah minum 

air..hehe.."


Puan Ifa

"berita panas...berita panas.... Mari berkongsi dgn ifa rahsia terbaru testimoni myself. ahaks.....jgn ketawa ya..... Perkongsian berilmu utk manfaat semua.

Mumy: pa, papa rasakan mcmn performance mumy lps bersalin mia?

Papa: best.....lg best dari dulu ms lps bersalin isya.

Mumy: (dlm nada tersenyum n buat2 x fhm) emmmm....best knp ek... apa yg best nye..... mumy rasa sama 

jerk....

Papa: lain, lain sgt drpd dulu. rs best, tu yg hr2 nak tu. heheheh.... (mumy dh tersenyum lebar nih....) rs ketat 

sgt. ms lps bersalin isya dulu rs longgar lh sket, lps mia nie, lain betul. mantap, abis la mumy lps nih..... tiap2 

mlm 'seround' yer....

Mumy: ape la papa nih....hehehehe (suka giler ifa.....suka tahap gaban sbb dipuji sebegini....) penat la mumy. 

mane boleh hari2. pengsan la mumy cam nih.....

Papa: ahhhh....x kira, ape guna implanon kalu x di digunakan....hehehehe..... mumy cergas aje lps amik 

shaklee. semua benda mumy blh buat. pagi2 dh bangun awal, buat keje sampai mlm, masak utk papa, 

siapkan anak, kemas umh, melayan papa lagi. alhamdulillah, mkn shaklee ade perubahan.

Mumy: alamak...menyesal lah cam nih mumy amik implanon.....kalu papa nak men hari2 ngan 

mumy....sbnrnyakan, papa nak tahu x mcmn blh jd camtu...

Papa: mumy mkn ape......

Mumy: hahahah.....rahsia lah..... (sambil berbisik pada suami). 

hahahahhahahahahahahahahahahahahahaha............

Itu lah rahsia ifa skrg nih. Perkara yg x pernah ifa fikir n mimipikan pun (pujian dr hubby tentang nikmatnya 

hubungan suami isteri) mendapat pujian selama ini. 

Nak tahu rahsianya.............ALFALFA LAH...... betul, ifa mkn mmg niat utk tambahkan susu ibu, sbnrnya 

ifa dpt tahu alfalfa ni juga utk eratkan hubungan suami isteri, tp x lh sampai tergerak hati nak niat ke arah itu. 

tapi, pujian suami 3 hari lepas benar2 memeranjatkan ifa. x sangka. 

selama 4 bulan pengambilan set 3M Platinum sejak dari dalam pantang lagi secara konsisten n disiplin, ini lah 

hasilnya.... pertambahan susu ibu sekaligus memberikan kenikmatan dalam hubungan suami isteri yg menjadi 

faktor kebahagiaan rumah tangga kami. Benar, setiap usaha yg istiqamah pasti akan dapat hasilnya. dan 

sekarang, ALFALFA benar2 menjadi produk kepercayaan n semestinya ada dlm list kehidupan ifa. x sia2 

melaburkan RM466 pada ketika itu (sblm bersalin, walaupun waktu itu mengalami masalah kewangan), 

kerana hasilnya sangat2 menakjubkan dan merasai perasaan yang x pernah dirasai ketika dipuji oleh hubby.

Jutaan Terima kasih MIA kerana memperkenalkan shaklee kpd ifa n mempercayai ifa dalam menjalankan 

bisnesnya. Ifa xnk dh bertukar pada mana2 supplement yg lain. shaklee adlh penghujung bg segala 

percubaan ifa selama ini. ifa benar2 jatuh cinta dgn shaklee.

Bagi kaum ibu diluar sana, jika anda telah mangamalkan alfalfa secara istiqamah n berdisiplin, nantikan 

hasilnya....tidak perlu kita mencuba produk yg memberi kesan sampingan, cukup dgn hanya alfalfa dan 

tambahan supplement lain. Terima kasih Ya Allah kerana telah memakbulkan doa ifa selama ini."



Hehe..jadi macam mana? Adakah anda ingin jadi sihat, ceria 

bahagia seperti Puan-Puan di atas ini? Jom kita 

amalkan Alfalfa Complex Shaklee yang sangat sesuai untuk semua 

masalah kesihatan ini.


Dapatkan Alfalfa Complex anda hari ini juga!!
sms 013-2369434 (Su)
fb: Su AnNajah
fb page: Saya Mahu Sihat

8 ulasan:

  1. Salam..bole x makan gla dgn alfafa skli....pg n mlm makan gla,after lunch n diner mlm makan alfafa..sy belum ade rezeki cahaya mata lagi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi berlainan utk diri saya selepas mengamalkan Alfalfa ni. Mungkin tak sesuai utk diri sy. Keputihan dari tak ada menjadi semakin byk, dari tak pakai pantyliner terus menjadi pemakai pantyliner yang tegar. Kemudian badan menjadi semakin gemuk. Kesakitan sendi dari tak ada menjadi ada..emmmm. Kesian lah saya. zizie71@yahoo.com. Maybe ada pakar yang nak mengulas kesan alfalfa ke atas diri saya, sila email jer. Utk pengetahuan sy dah mengamalkan alfalfa hampir setahun. sy teruskan jua sbb syg nak buang..hingga ke saat ini..sakit sendi makin teruk n keputihan.

      Padam
    2. cik/puan zizie sy dh reply melalui emel. terima kasih ye kerana berkongsi dgn kami :)

      Padam
  2. Alfalfa memang tip top. Bukan setakat merapat, malah milkbooster.hubby memang puashati dlm hubungan intim.

    BalasPadam
  3. nak tanya blh x mkn alfalfa msa preggy 36 weeks?ada effect x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. alfalfa tak sesuai di ambil oleh ibu mengandung

      Padam
  4. saya ambil alfafa dekat 2 bulan lebih..mmg nmpk kesan.keputihan da kurang.unt pengetahuan sis keputihan saya da tukar kaler hijau.adakah ambil masa yg lama untuk baik sbb keputihan saya sblom ni teruk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. teruskan makan dan minum air dengan kerap..insyaAllah akan baik cuma jangka masa tu bergantung kepada tubuh seseorang. :)

      Padam